Malzemeler:
500 g kıyma ( Etimiz kuyruk
Yağlı olursa çok lezzetli olur •
1-2 adet kuru soğan
Çeyrek demet maydanoz
3-4 adet taze biber ( Özellikle Kırmızı etli biberlerden olmalı )
2-3 diş sarımsak
Tuz , pul biber
Karabiber
Yanmaz kağıt
Yapılışı / Hazırlanışı :
Maydanoz ve biber ince kıyılır. Sarımsaklar dövülür. Tüm malzeme bir tepside yoğurulur. 25×25 cm ebadında kesilmiş yanmaz kağıdın üzerine daire şeklinde basılır. Kızgın fırında pişirilir.üzerine dilimlenmiş domates biber soğan konup ağzı açık pişirilir
1-2 adet kuru soğan
Çeyrek demet maydanoz
3-4 adet taze biber ( Özellikle Kırmızı etli biberlerden olmalı )
2-3 diş sarımsak
Tuz , pul biber
Karabiber
Yanmaz kağıt
Yapılışı / Hazırlanışı :
Maydanoz ve biber ince kıyılır. Sarımsaklar dövülür. Tüm malzeme bir tepside yoğurulur. 25×25 cm ebadında kesilmiş yanmaz kağıdın üzerine daire şeklinde basılır. Kızgın fırında pişirilir.üzerine dilimlenmiş domates biber soğan konup ağzı açık pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...