16 Mart 2013 Cumartesi

ŞİRİNCE Etli Kaşarlı Patlıcan Ezmesi (Toprak kapta)



Harika bir lezzet :)
ŞİRİN CE Etli Kaşarlı Patlıcan Ezmesi
Malzemeler
(2 kaşık yağ  ve tuz karabiber ile eti biberi domatesi soteliyoruz)
Sotelenmiş kuşbaşı et,yeşil biber,domates
Közlenmiş patlıcan ezmesi (patlıcanları közleyip ezin)
Üzerine rendelenmiş kaşar ve pul biber
Hazırlanışı
Sotelenmiş eti  ve biberi domatesi toprak kaplara paylaştırın üzerine
patlıcan ezmesini daha sonra rendelenmiş kaşarı ve pul biberi koyup

ısıtılmış fırında kaşarları eriyene kadar pişirin...sıcak servis edin..misafirler çorbayı içerken fırında olsun...Afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...