ŞİRİN CE Kavurma
Malzemeler
1 kg kuşbaşı doğranmış et
2 kaşık tereyağı (isterseniz sıva yağ veya kuyruk yağı kullanabilirsiniz)
2-3 tane yeşil biber küçük doğranmış
2 tane soğan küçük doğranmış
1-2 tane kırmızı biber
Kekik.karabiber tuz pul biber
Hazırlanışı
Kavurma tavası yada yayvan bir tencereye eti koyun... eğer kuyruk yağı ile yapıyorsanız etten önce koyun erisin.. biraz karıştırarak et pişsin kendi suyu ile..etinizin suyu bitince yağı ekleyin et pişince biberi soğanı ekleyip harmanlayın tuzunu baharatını ekleyip harlı ateşte karıştırın kekiğini ekleyip ocaktan alın....Afiyet olsun <3
<3.......Benim tercihim yanında harika bir salata ve ayran ....... <3
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...