4 Haziran 2014 Çarşamba

ŞİRİNCE Tarhanalı Balık



ŞİRİNCE Tarhanalı Balık
Ben Alabalık Seçtim Siz Değişik Balıktan Yapabilirsiniz 
Malzemeler (4 kişilik)
4 tane alabalık (temizlenmiş kılçıkları bıçak yardımı ile çıkartılmış)
kekik tuz az toz tarhana yağ
Garnitür olarak..soğan.dereotu ..ve limon
Hazırlanışı ..temizlenmiş ıslak balıkları tarhana,tuz kekikle harmanlayın..Az yağlı teflon tavada arkalı önlü kısık ateşte kızartın..servis tabağına alın yanına soğanları halka şeklinde doğrayıp tuz ve  dereotu ile  harmanlayın limon ile servis edin Afiyet olsun ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...