22 Haziran 2013 Cumartesi

Haşhaşlı Katmer

 ŞİRİN CE Haşhaşlı Katmer
malzemeler
içi için ...zeytinyağı ve haşhaş
hamuru için..
Un,tuz ,şeker,su...Yoğurma kabına unu eleyin ortasını havuz gibi açın su tuz az şeker ekleyip yoğurun Yumuşak bir hamur elde edin...biraz açın zeytinyağı ile haşhaş sürün..iki tarafından (resimdeki gibi) rulo yapın beklesin ..Hepsinde aynı işlemi devam ettirin..tekrar ilk yaptığınızı açın teflon tavada yada sacda pişirin  Afiyet olsun



4 yorum:

  1. Samsun'da çok yerdik. İstambul'da pek bulunmuyor. :)

    YanıtlaSil
  2. bir tokatlı olarak bayılırım haşhaşlı katmere ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...