Malzemeler
2 tane kemiksiz tavuk göğsü
Kekik.pul biber, tuz
1 tatlı kaşığı kadar salça
Garnitür
3-4 tane yeşil biber
Kornişon turşu
1 tane soğan
Hazırlanışı
yemeği pişirmeden 1-2 saat önce az yağ ile salçayı baharatı tuzu karıştırıp tavuk etini harmanlayın.. sitreçe sarın buzluğa koyun biraz donsun..çıkarıp ince yaprak yaprak kesin..genişçe bir tavada yağ ile soteleyerek pişirin..(tavayı sallayarak pişirirseniz daha iyi verin alırsınız...pişen etleri ister garnitürle dürüm yapın ister tabakta turşu soğan ,biber ve ayranla servis edin ..Afiyet olsun ♥
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...