7 Mayıs 2013 Salı

Tavada Alabalık (mısır unlu)


Balıkları eşim tuttu biz pişirdik ...doğal ve çok lezizdi....
ŞİRİN CE Tavada Alabalık
Herkese birer tana alabalık
Mısır unu azda normal un
Tuz ,kekik ve yağ
Hazırlanışı
Balıkları temizleyip yıkayın az süzdürün biraz sulu olsun ..tuz ekleyip Mısır unu ile normal unu karıştırıp ..balıkları hamsi gibi unlayın tavada yağ ısıtıp..balıkları arkalı önlü kızartın..servis ederken kekik te ekleyebilirsiniz biz kekikle seviyoruz..arzu ederseniz....salata yada roka soğan ile birlikte servis edin...Afiyet olsun ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...