28 Aralık 2013 Cumartesi

ŞİRİNCE Perhiz Yemeği (patatesli dana etli haşlama)

ŞİRİN CE Perhiz Yemeği (patatesli dana etli haşlama)
500 gr dana eti
2-3 tane patates
Biberiye yaprakları
Sarımsak,soğanda koyabilirsiniz..
Karabiber,pul biber gerekirse tuz
Eti düdüklü tencerede haşlayın...Pişince biraz bekletip  kapağını açın tekrar ocağa koyun  içine patatesini baharatını biberiye yapraklarını sarımsağı ilave edip patatesler pişene kadar kaynatın...pişince ocaktan alın..biberiyenin baharatın sarımsağın lezzeti ete ve patateslere suyuna geçince harika bir lezzet ortaya çıkıyor...Afiyet olsun

Evde hastanız varsa yada hastaya bakıyorsanız ..doktoruna danışın ve yapın kolay hazım edilen bir yemektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...