23 Şubat 2015 Pazartesi

Sultan Sarması





MALZEMELER

250 gr tereyağı
1 su bardağı nişasta

1 su bardağı şeker

4 su bardağı süt
2-3 kaşık kakao
2 tane vanilya
Üzeri için
Hindistan cevizi
İçi için
1 çay bardağı süt
1 paket kremşanti, ceviz
Hazırlanışı
Tereyağını eritip nişastayı kavurun üzerine şekeri ekleyip karıştırın ,Arkasından sütü ve kakaoyu ekleyip çırparak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin vanilyayı ekleyip çırpın altını kapatın,Önceden Mutfak tezgahının üzerine sitreç film koyun üzerini hafif nemlendirin pişen muhallebinizi dökün incecik yayın ..bir çay bardağı sütle kremşantiyi çırpın donan muhallebinin üzerine yayın cevizi ekleyin rulo şeklinde sarın hindistan cevizine bulayın..DOLAPTA 30 DK DİNLENDİRİN .resimdeki gibi kesin servise hazır afiyet olsun <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler, Her kelime baş tacı edilir, sevgiler ...